Afrit 12 Hansbeke

Welkom!

Digitaal overleg wedstrijdontwerp cultuurhuis

Op donderdag 27 januari 2022 heeft de werkgroep Cultuurhuis van Afrit 12 Hansbeke een extra digitaal overleg georganiseerd voor de inwoners en verenigingen van Hansbeke. Dit ter aanvulling van de digitale workshop die de Stad Deinze had georganiseerd op 13 januari 2022. 

Om te starten geeft Bart de Wulf een korte inleiding en overloopt de verschillende plannen. We werken zo concreet mogelijk. Elke activiteit die mogelijk plaats vindt in het Cultuurhuis wordt (digitaal) getekend op het plan zodat we zien hoe alles verloopt.

Het ontwerp, getekend door Nero valt in de smaak. Blij dat de nieuwe gemeenschapszaal geen koude rechthoek, een platte doos is maar een originele zeshoek. Deze vorm zal zeker bijdragen tot de sfeer.
Dat het oude gebouw (dat beschermd is en niet mag afgebroken worden) in ere hersteld wordt is een goede zaak.

We geven al onze opmerkingen met hier en daar een suggestie. We rekenen op de kunde van de architecten om nieuwe oplossingen te vinden voor onze vragen.
Hopelijk geven de architecten dan een aantal opties waartussen we kunnen kiezen.

Het verslag kan je hier nalezen

De plannen zijn ook nog te bekijken in het dorp van Hansbeke, naast het oude VDK-bankkantoor (binnenkort de nieuwe locatie van Kapsalon Philippe). 

Opmerkingen mogen altijd bezorgd worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agenda

Hansbeke verenigdt
08 okt 2023
02:00PM - 05:00PM