Afrit 12 Hansbeke

Welkom!

We zijn eraan begonnen!

.... aan ons Memorandum, ons "verlangenlijstje", onze adviestekst met onze wensenlijst voor Hansbeke. 

Op onze laatste dorpsraad van 28 februari kregen we meer dan 50 suggesties binnen! 

De inrichting van de openbare ruimte, de toestand van de detailhandel en de dienstverlening zitten momenteel in de top 3 van wat Hansbekenaren bezig houdt.

Het werk is dus begonnen maar het is nog niet klaar. We bespreken alle ideeën en schrijven die neer in onze verlanglijst voor Hansbeke die we gaan bezorgen aan alle lokale politieke partijen. 2024 is toch een jaar van verkiezingen?

Ondertussen kan je ons nog steeds jullie voorstellen doorsturen naar ons, we nemen die zeker ter harte!  Dit kan via ons webformulier of via de bus die bij Mieke's Superetjes staat. Je hoeft niet alles in te vullen op het formulier: je kan gerust enkel deze zaken invullen die je het meeste bezig houden.   

HOE GAAN WE VERDER? 

Op zondagvoormiddag 28 april om 10.30 u in de gemeentezaal is er een receptie voor alle Hansbekenaren. Dan kan iedereen onze verlanglijst – ons “Memorandum voor Hansbeke” – komen goedkeuren.

P.S.: Het ziet er nu al naar uit dat het Memorandum voor Hansbeke niet op 1,2,3  zal gelezen zijn. Dus wie de voorlopige tekst al eens wil inkijken, zendt een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreekt iemand aan van de kerngroep (Bart de Wulf, Carine Dierickx, Lieve D’Haenens, Nele Union, Wouter Langeraert) Vanaf 15 april !

Agenda

Geen evenementen

Memorandum 2024

Archived Articles